Novosti

STORY Vas nagrađuje

 

Svi korisnici osobnih vozila zahva­ljujući Storyju i TRCZ Grupi imaju mogućnost osvojiti zanimljivu nagradu nove usluge servisa pod nazivom AutoPlus 3u1. Riječ je o konceptu ser­visiranja vaših limenih ljubimaca pre­ma kojem će dobitnici, ali i svi zainte­resirani, moći servisirati vozila tako da djelatnici AutoPlus servisa preuzmu vozilo na vašoj adresi, servisiraju ga te čistog i urednog dostave na željenu adresu. Dok ste vi u šopingu ili uživate u slobodnom vremenu, vaše će vozilo po modelu ključ u ruke biti servisirano i spremno za daljnja putovanja.

 

Darujemo tri paketa 3u1 servisne usluge koja obuhvaća: uslugu servisa, zamjenu motornog ulja, filtera ulja, zraka, goriva i peludi te dezinfekciju klime. Sve ostalo naplaćuje se prema važećem cjeniku AutoPlus servisa. Poklon-bon vrijedi isključivo na ime i prezime vlasnika vozila. Obavezna prethodna najava na broj telefona 01/8886-112 ili e-mail [email protected].

 

POŠALJITE SMS SADRŽAJA: STORY3+VAŠE IME I ADRESA+VAŠ RAZLOG SMS-ove šaljite do 28. svibnja, a dobitnici će biti objavljeni 29. svibnja na internetskom portalu www.story.hr

 

Promocija projekta AutoPlus servisa

Promocija projekta AutoPlus servisa održana je u razdoblju od 01. ožujka do 03. ožujka 2013. godine u zagrebačkom City Centeru one West na kojemu je prvi puta predstavljen koncept nacionalnih servisno – prodajnih centara.

Cilj projekta AutoPlus servisa je pružiti kvalitetnu i cjelovitu uslugu servisiranja i popravaka vozila, kako individualnim vlasnicima tako i korporativnim korisnicima osobnih i lakih dostavnih vozila svih marki na cijelom teritoriju RH, a temelji se na standardima koje je propisao proizvođač vozila s originalnim dijelovima i zamjenskim dijelovima kvalitete originala (s BER certifikatom) i pruža jamstvo na dijelove i uslugu kako bi se troškovi održavanja vozila optimalizirali. 

Event je bio inspiriran svakodnevnom upotrebom vozila, ali s naglaskom na zamjenu gume. Velika većina današnjih vozača nije imala priliku iskusiti čari zamjene gume  na svom automobili pa smo im taj doživljaj željeli pružiti ovim eventom. Cilj je bio promjeniti gumu, odnosno staru zamijeniti s rezervnom u što kraćem vremenu. Svima je to izgledalo jednostavno i lako sve dok nisu uzeli ključ u ruke i krenuli. Bilo je tu smijeha, traženja matica, odlutalih guma, ali je na kraju 500 naših natjecatelja bilo zadovoljno zbog sudjelovanja u naizgled jednostavnom natjecanju. Svaki sudionik dobio je voucher za uslugu u AutoPlus servisu i simboličnu nagradu za uspomenu. Najbolje vrijeme promjene guma je nagrađeno s vikendom u Baškoj Vodi, a najmlađe posjetitelje razveselili su nogometaši Dinama Beqiraj i Jedvaj s kojima su se mogli fotografirati. 

Zahvaljujemo se svim natjecateljima i onima koji su za prvi puta samo gledali sa strane te ovim putem najavljujemo ponovno druženje na jesen 2013. godine. Veliko hvala i svim partnerima AutoPlus eventa, a to su: Orbico Grupa (Shell), Vulkal, Tokić, Elektronika Perhoč i Crom.