Prednosti naših usluga

Održavanje i popravak vozila vrlo je zahtjevan posao, ali i velika odgovornost. Kako bismo Vam osigurali kvalitetu, sigurnost i financijsku uštedu svi su AutoPlus servisi opremljeni i osposobljeni za širok raspon popravaka automobila i usluga.

Kvaliteta je naša obaveza

Cilj nam je opravdati povjerenje svojih korisnika kontinuiranim ulaganjem u znanje, opremu i kapacitete. Savjetima želimo ukazati na brigu o vozilu i njegovom preventivnom održavanju.

Sigurnost

Sigurnost Vam je zajamčena ugradnjom originalnih rezervnih dijelova s BER certifikatom i pouzdanim servisnim timom. Svi AutoPlus servisi posebnu pažnju posvećuju poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz jamstvo kvalitete rada i dijelova.

Financijska ušteda

U AutoPlus servisima nudimo mogućnost financijske uštede:
  • kompletna ponuda na jednom mjestu
  • popravak vozila prema izvidu štete privatnim i poslovnim korisnicima
  • dostupnost konkurentnih rezervnih dijelova i opreme

Rezervni dijelovi

AutoPlus mreža vozilima ugrađuje originalne rezervne dijelove i dijelove koji su kvalitetom identični originalu što dokazujemo BER certifikatom za rezervne dijelove. U mreži vodimo računa da proizvođač rezervnih dijelova koje ugrađujemo ujedno bude i dobavljač proizvođačima vozila za prvu ugradnju te da je nositelj tehnološkog razvoja u auto industriji. Na rezervne dijelove kupljene i ugrađene u AutoPlus servis mreži stranka dobiva jamstvo od jedne godine na dijelove i rad.

Način plaćanja

Gotovina
Kreditne kartice

Servisni program flotnih parkova

Servisni program dizajniran je za velike, odnosno flotne korisnike u čijem se sustavu nalazi pet ili više vozila. Program pruža komfor, fleksibilnost i značajnu uštedu u vođenju voznih parkova kao specijalizirani sistem. Osnovni dijelovi programa su: ugovor o servisiranju, skladištenje, zbirno fakturiranje, naplata usluga i rezervnih dijelova, analiza troškova, procjena vrijednosti i suradnja s AutoPlus servisima na nacionalnom nivou (RH).