TRCZ Grupa

TRCZ Grupa jedan je od vodećih autodistributera i ponuđača popratnih usluga na hrvatskom tržištu. Uz prodaju i kupnju rabljenih vozila nudimo i širok spektar ostalih usluga kao što su upravljanje Vašim voznim parkom, najam vozila, održavanje i briga o Vašem voznom parku. Naša je uloga ja da Vam omogućimo sigurniju, povoljniju i jednostavniju vožnju, ali da pri tome štedimo na troškovima Vašeg voznog parka.

Naša je prednost što nudimo visoku kvalitetu usluge i sigurnost pri kupnji rabljenoga automobila te svekolikoj usluzi brige o limenim ljubimcima. Vozila u našoj ponudi nabavljaju se iz provjerenih izvora, od leasing kuća, vodećih hrvatskih korporacija, državnih kompanija i institucija. Sva vozila koja su u ponudi nabavljena su u RH i održavana u ovlaštenim servisima te imaju servisne knjižice. Naš je kadar visokoobrazovan i stručno osposobljen što je jamstvo maksimalne kvalitete usluge koju nudimo. Pokrivamo poslovanje na svim segmentima putem tvrtki koje posluju u sklopu TRCZ Grupe.

TRCZ automobili danas su tržišni lider u prodaji rabljenih automobila s više od 2.000 prodanih automobila godišnje. Ponosimo se činjenicom kako smo u dvadeset godina poslovanja dosegli brojku od čak 20.000 zadovoljnih kupaca i korisnika naših usluga. Mogućnosti i opseg usluga naše tvrtke je uistinu širok, a temelji se na prodaji vozila, procjeni i otkupu vozila, prodaje vozila putem licitacija, zamjene vozila po principu „staro za novo“. Također, preuzimamo kredite i nudimo mogućnost kupovine drugih vozila. Prodaju i otkup vozila organiziramo na dvije prodajne lokacije Dubrava i Jankomir.

Naša tvrtka Fleet management, specijalizirana je za upravljanje voznim parkovima, tzv. fleet management koji nudi potpuna rješenja za flote svojih klijenata. Prepoznavši potrebu za dobrim sustavom upravljanja i optimizacijom troškova voznih parkova u poslovnom svijetu, Fleet je osmislila opsežan i razrađen program koji vodi brigu o vozilima, bilo da su ona u vlasništvu pojedine tvrtke ili u najmu. Na taj način tvrtke brigu o svojim vozilima prepuštaju nama, te se mogu posvetiti svojoj temeljnoj djelatnosti, a da u svakom trenutku mogu dobiti transparentan i jasan pregled stanja svoje flote. Sustav upravljanja voznim parkom obuhvaća sve detalje vodeći brigu o posebnim zahtjevima svakog pojedinog voznog parka, a uzimajući u obzir sve aspekte mogućih potreba klijenata. Radimo svako rješenje po Vašoj mjeri.

Svi naši korisnici iznimno su zadovoljni uslugom AutoPlus servisa koji nudi potpunu servisnu uslugu. Umjesto da po cijelome gradu tražite dijelove, a zatim servis obavljate na drugoj lokaciji, uštedite vrijeme i novac i poklonite nam svoje povjerenje. Naš servis će za vas učiniti sve na jednom mjestu i to po najpovoljnijim cijenama. Nadamo se da ćete iz naše široka lepeze visokokvalitetnih usluga pronaći dio koji će Vama odgovarati. Pozitivna iskustva naših dosadašnjih klijenata jamstvo su da imate ozbiljnog partnera za vođenje brige i optimizaciju troškova Vašeg voznog parka.